Lider du av obehagliga dofter hemma, på kontoret eller på någon annan plats?

Då är det helt förståeligt att du vill ta itu med problemet så snabbt som möjligt. Med hjälp av en ozongenerator kan du ta permanent ta itu med obehaglig lukt, virus, bakterier och svampar. En ozongenerator skapar den perfekta livsmiljön genom att producera frisk, ren och syrerik luft. Genom att omvandla de doftande molekylerna till syremolekyler kan du definitivt hantera obehagliga dofter i huset eller på en annan plats.

Är du nyfiken på vad en ozongenerator kan göra för dig? Vi berättar gärna mer!

Hos Odörfri hjälper vi dig gärna med korrekt information och lämpliga skräddarsydda råd. Kontakta oss gärna så kommer en av våra specialister att hjälpa dig. På det här sättet kan du vara säker på att du är korrekt informerad om våra ozongeneratorer och matchande tillbehör.

Vad gör en ozongenerator?

En ozongenerator är en anordning som gör att syreatomer från luften kolliderar med elektroner. Denna process äger rum under hög spänning och ozon bildas efter denna kollision. Ozongas består av instabila molekyler som letar efter molekyler som har lukt. När denna gas binder till de doftande molekylerna bryts de ner.

Att producera ozon med hjälp av en ozongenerator är bra på grund av dess unika renande kraft. Genom att omvandla de doftande molekylerna till syremolekyler med desinficerande egenskaper dödas bakterier, virus och svampar.

Vad är ozon exakt?

Ozon (även kort kallat O3) består av tre aktiva syreatomer och är i huvudsak en aktiverad form av syfte. Genom att få syreatomerna att kollidera med elektroner för att bilda atomärt syre erhålls ozon under hög elektrisk spänning. Detta ger kraftfulla, desinficerande och renande egenskaper ozon. Många människor har fel om ozon, nämligen att de är en gas som skapas av smog och varmare temperaturer. Detta är en vanlig missuppfattning eftersom det är en naturlig luftrenare. Den negativa föreningen som många människor har med ozon är därför verkligen inte berättigad.

Köp en ozongenerator online

Vill du själv uppleva de många fördelarna med en ozongenerator? Hos Odörfri hittar du ozongeneratorer av bästa kvalitet. Jämför våra tre olika modeller och fråga en av våra experter efter gratis rådgivning. Oavsett var du vill använda ozon luftrenaren garanterar det en bättre luftkvalitet. Oavsett om det är i ett hem, på jobbet, i en butik: Med hjälp av våra ozongeneratorer kan du vara säker på att luften på platsen är helt ren och fräsch.  Att köpa en ozongenerator från Odörfri är alltid en bra idé!