Även om det inte är säkert att köra en ozongenerator i ditt hem under normala omständigheter så finns det fall där ozon är den bästa tekniken för att behandla ett visst problem. Ozon är mycket effektivt mot cigarett- och cigarrök, så en av våra Ozongeneratorer som kallas OZ5000 fungerar bra i miljöer som rökiga barer och folkfyllda restauranger. Och vi har haft stor framgång för rökare i mindre utrymmen med vår ODÖRFRI 2-1 som passar mindre utrymmen.

Hitta rätt luftrenare för ditt unika problem

Det är inget mysterium att luften i vårt hem, kontor och nästan varje byggnad vi går in i är förorenad med giftiga luftföroreningsproblem och det finns en stor uppsjö av olika luftreningsteknologier och modeller som gör att det kan vara en skrämmande uppgift, särskilt med felinformation som presenteras av så många säljare och webbplatser. Det finns många olika luftreningstekniker och luftfilter på marknaden, men ingen luftrenare kan lösa alla luftföreningsproblem. Vi har tre olika ozongeneratorer som täcker de allra flestas behov oavsett om det gäller behandling på en mindre eller större yta. Du hittar våra modeller här

Ta itu med dåliga lukter permanent med ozon

Viss lukt från t.ex. Tobak kommer att genomsyra mattor, draperier, sängkläder och andra “mjuka” material, vilket gör att det blir mycket svårt att få bort lukten. Du kan dock få lukten att försvinna med en ozongenerator. Oavsett om det är cigarett-, cigarr eller avloppslukt så är ozon effektivt mo odetta. Ozongeneratorerna från Odörfri har flera fördelar mot den kemiska inbäddade lukten som du önskar att bekämpa.

Röklukt i hemmet, på kontoret, i restaurangen, i baren eller på andra offentliga samlingsplatser är ohållbart för de allra flesta. Avlägsna tobakslukt med våra ozongeneratorer från Odörfri. Ozon kan bryta ner de bindningar i rökmolekylerna som har fastnat i tygmaterial m.m. Ozon “demonterar” bokstavligen lukt på en kemisk nivå.

Behandlingstid:

Om tobak har använts i några dagar i utrymmet, till exempel, kan det ta mindre än en timme att få bukt på problemet. Om rökning har pågått i utrymmet under en längre tid som flera år så kan det ta upp till 24 timmar innan problemet är åtgärdat. Behandlingen måste ske i ett folk- och djurtomt utrymme, låt ozonet sprida sig i minst 30 minuter innan utrymmet tas upp igen.

Lämna ett svar