Ozonbehandling är en effektiv metod för att få bort dålig lukt i bilen, ozon eliminerar all lukt såsom cigaretter, matos, mögel och mycket mer. Ozon har bevisat sig vara mycket effektiv mot envis lukt. Ozon tar bort illa lukt i tyget, mattor och säten och eliminerar virus och bakterier.

Behandla din bil med en ozongenerator från Odörfri, våra ozongeneratorer erbjuder en effektiv process för rengöring av ditt fordon.

En av de största orsakerna till dålig lukt i bilen ä tobaksrök

Fenol, som är en osynlig kemikalie förekommer i tobaksrök och kan irritera ögon, luftvägar man också din omgivning. En ozonbehandling oxiderar den kvarvarande fenol gasen och neutraliserar lukten effektivt.  I det här fallet kommer lukten inte att komma tillbaka eftersom molekylerna har förstörts.

Efter ungefär en halvtimmes behandling så kommer ozongasen att försvinna, vilket betyder att det inte finns risk för exponering av Ozon från ditt fordon.

Kan jag använda ozonbehandling i mitt hus?

Det kan vara väldigt effektivt att använda en ozongenerator i hemmet för att rengöra luft eller få bort dålig lukt. Det är dock viktigt att veta att ozon är giftigt för djur, inklusive människor. Inandning av ozon kan orsaka en kemisk reaktion i din kropp på samma sätt som den kemiska reaktion som inträffar när vår kropp drabbas av bakterier eller virus.

Har du en illaluktande bil eller vill du få fräsch lukt i hemmet? Då passar Odörfri produkter dig. Ta kontakt med en av våra specialister idag vid frågor!

Lämna ett svar